Meer informatie Referenties Wat doen we Naar de homepage Werkenergieanalyse
 Klaasje nam het stokje over na een moeilijke periode waarin ons team rond-
dobberde in wild water.


Het was even schrikken, ze was duidelijk aanwezig en gooide ons in het diepe, echter niet zonder de reddingsboei dicht in onze buurt te houden. Ik bewonder hoe zij het team weer op de rit heeft gekregen met voor elk teamlid de juiste tools. Ze maakt gebruik van de kwaliteiten die elk teamlid bezit, zodat we met zijn allen één team geworden zijn. 
 
Trots zijn we met zijn allen dat we staan waar we staan, met de neuzen één kant op, verantwoordelijk voor ons eigen doen, kijkend naar de resultaten om daar weer op te sturen.
Ze heeft ons werk meer inhoud gegeven, waardoor er weer een hele uitdaging voor ons ligt.
 
Maar Klaasje doet veel meer, buiten de aandacht die ze heeft voor de cliënt, de medewerkers en de organisatie, heeft ze ook nog eens aandacht voor de persoon achter de medewerker. Klaasje zet zich dan ook voor 200 procent in, niets is haar teveel. Dit is een persoonlijke ervaring maar zij zal zich ongetwijfeld voor één ieder op deze manier zich inzetten en dat is een klasse die niet iedereen bezit! Persoonlijk en ook als team kijken we terug op een fijne en leerzame periode met Klaasje. Ondanks dat we genoeg tools in handen hebben, zullen we haar nog wel eens missen.
 Ingrid Dekkers | medewerker thuiszorg zzgzorggroep | 10 April 2012