Meer informatie Referenties Wat doen we Naar de homepage Werkenergieanalyse
 


Klaasje is met de bezem door het Facilitair Bedrijf gegaan!

“Een flinke kwaliteitsslag. Dat is de grootste winst die Klaasje binnen onze organisatie heeft behaald. In 2013 ging zij als interimmer bij ons aan de slag, toen het hoofd van de afdeling Logistiek en Services met prepensioen ging en – zakelijk gezien – de nodige dekens opgeschud moesten worden. Klaasje heeft veel kennis van de processen in de zorg. Bovendien heeft ze een pragmatische instelling. Ze weet van aanpakken. En daar had deze afdeling meer dan behoefte aan.

In de twee jaar die Klaasje in onze organisatie werkzaam is geweest, heeft ze meerdere rollen vervuld. Naast de functie van hoofd Logistiek en Services heeft ze de functie van teamleider Schoonmaak tijdelijk opgevangen, toen zij door langdurig ziekteverzuim uitviel. Ze heeft in deze rollen een aantal grote projecten geleid, waaronder de reorganisatie van de afdeling Schoonmaak en de overheveling van onze serviceteams vanuit het Facilitair Bedrijf naar de zorg.

Met de fusie van het St. Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden ziekenhuis in het vooruitzicht, heeft ze een aantal voorbereidende taken op zich genomen, om een succesvolle fusie mogelijk te maken. Tot slot heeft Klaasje ervoor gezorgd dat de rol van het Facilitair Bedrijf richting de zorg beter op de kaart is gezet.

Klaasje is flink aan de slag gegaan om de kwaliteit op een aantal afdelingen van het Facilitair Bedrijf te verhogen, waaronder de afdelingen Logistiek en Schoonmaak, door niet alleen de organisatie maar ook de medewerkers verder te (laten) ontwikkelen. En daar is ze goed in geslaagd.”


Ingrid Verheijden
P&O adviseur
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg